Open Tennistoernooi TV Ooltgensplaat

Foto: PR Tennisvereniging Ooltgensplaat

Van 3 tot en met 9 september organiseert tennisvereniging Ooltgensplaat het Haus Open!

Net als bij de voorgaande edities gaat de toernooiorganisatie er een fantastische week van maken. De voorbereidingen zijn in volle gang: de gravelbanen liggen er mooi bij, het terras heeft genoeg plaats voor alle toeschouwers, het weekmenu is al voorgeproefd en de aanmeldingen van spelers stromen binnen! Het tennistoernooi heeft de speelcategorieën 6, 7 en 8, dubbel en mix. Inschrijven kan nog tot en met 26 augustus op toernooi.nl. Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel!

Clinic seniorentennis
Dit jaar verzorgt Tennisschool Ciska Kramer op donderdag 6 september van 19.00 tot 20.00 uur een tennisclinic speciaal voor senioren. Dat (recreatief) tennis voor alle leeftijden is, zal zij laten zien. Nieuwsgierig? Deelname is gratis en iedereen is welkom!

[email protected]
Op zaterdag verandert vanaf 17.00 uur het tennispark in een jazzclub. De mannen van Take High Five geven aan jazz en Rock & Roll een eigen twist. Door de teksten in het Nederlands te vertalen worden de liedjes weer actueel en grappig. Tennisser, toeschouwer of dorpsbewoner? Kom luisteren naar jazz met een knipoog!

LEES OOK: Summerschool Middelharnis heeft een goede buur

De inwendige mens
Tijdens het toernooi verzorgt de kantine overheerlijke maaltijden. Iedere dag is er een ander gerecht, van stamppot tot mosselen, van pasta tot saté. Het wisselende weekmenu is er natuurlijk voor deelnemers én toeschouwers. Opgeven kan via WhatsApp; 06-54657633.

Reacties