Gratis cursus ‘Klik & Tik Tablet’ start week later

Foto: Pixabay; Firmbee

De bibliotheek is nog dicht tot en met woensdag 18 november. Maar de cursus Klik & Tik voor de tablet stond al wel op het programma.

De cursus zou half november starten, maar dan zijn de deuren van de bibliotheek dus nog gesloten. En aangezien het erg lastig is om via een digitale cursus om te leren gaan met een tablet, is de cursus dus gewoon verzet.

Klik & Tik Tablet

De cursus leert mensen hoe ze hun tablet (beter) kunnen gebruiken. Er wordt uitgelegd hoe je dingen kunt opzoeken op het internet. En er wordt verteld hoe je een e-mail kunt versturen. De cursus is helemaal gratis en cursisten krijgen een bijpassend cursusboek. Wel moet je zelf een tablet meebrengen, zo leer je echt om te gaan met je eigen tablet.

Een koptelefoon of oortjes kunnen ook handig zijn om mee te brengen.

Nieuwe datum

De cursus is dus verplaatst naar een latere datum. Voor Goeree-Overflakkee is de cursus verplaatst naar vrijdagochtend 20 november. De cursus duurt van 10.00 tot 12.00 uur en wordt gegeven in de bibliotheek aan het Kerkepad in Middelharnis.

Aanmelden voor de cursus kan via de website van de bibliotheek. Vanaf 19 november kan dit ook aan de balie van de bieb in Middelharnis. Mocht de bibliotheek langer dicht moeten, dan wordt de cursus wederom verschoven. Er wordt dan contact opgenomen met iedereen die zich al had aangemeld.