Beter Nederlands leren? Kom naar de informatieavond!

Foto: Pixabay; geralt

Nederlands is een lastige taal. Zeker als het niet je moederstaal is. Daarom kun je een cursus volgen bij de bibliotheek.

Niet iedereen heeft dezelfde cursus nodig om Nederlands te leren. Het aanbod is dan ook divers. Om het overzicht een beetje terug te krijgen en om precies te zien welke cursus de beste is voor jou, is er op dinsdagavond 14 januari een informatieavond. In de bibliotheek van Middelharnis wordt deze avond uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden.

Maak kennis met de opleidingen en activiteiten die gratis worden aangeboden. Een leuke en prettige manier om Nederlands te leren of je Nederlands te verbeteren. De cursussen worden gratis aangeboden door Albeda Startcollege, NLEducatie en de bibliotheek Zuid-Hollandse Delta.

Meer informatie

De informatieavond vindt plaats op dinsdag 14 januari in de bibliotheek van Middelharnis. De deuren openen om 18.45 uur en ongeveer een kwartier later begint de avond. De entree is volledig gratis. Kijk voor meer informatie over de cursussen op de website van de gemeente Goeree-Overflakkee.

Reacties