Heel Flakkee bakt

Foto: Wim van Vossen Fotografie

Zorgen voor elkaar door gezamenlijk iets leuks te doen, dat is de gedachte achter Heel Goeree-Overflakkee Bakt.

Ouderen op Goeree-Overflakkee worden ook dit jaar weer verrast met een traktatie: een lekker stukje appeltaart. En dat doen wij door samen te werken. Het recept en de ingrediënten voor het bakken van een appeltaart worden gratis beschikbaar gesteld. Inwoners gaan vervolgens gezellig samen met vrienden en familie aan de slag en bakken een lekkere appeltaart. Na het inleveren van de taarten, worden deze uitgedeeld in de verzorgingstehuizen op Goeree-Overflakkee.

Samenwerking lokale bedrijven en enthousiaste inwoners
Adviesgroep De Vogel lanceerde vorig jaar Heel Goeree-Overflakkee Bakt. Directeur Jan Peter Robijn vertelt: “Wij wilden met het thema ‘zorgen voor elkaar’ iets leuks doen voor de inwoners van Goeree-Overflakkee, met name voor onze ouderen. Daar is dit initiatief uit ontstaan. In de maanden november en december is er bij ons namelijk veel aandacht voor de zorg. Wij zijn dan druk bezig met het vergelijken van zorgverzekeringen. Door het enthousiasme waarmee mensen aan de slag zijn gegaan werd de taartenbakactie een ongekend succes!”

LEES OOK: Kerstparty zoals vanouds op 19 december

Dankzij de hulp van ruim honderd eilandbewoners konden de ouderen op heel Goeree-Overflakkee worden verrast. Vanwege de vele positieve reacties zal het dan ook geen verrassing zijn dat Heel Goeree-Overflakkee Bakt dit jaar een vervolg krijgt. Albert Heijn Ouddorp wil graag helpen om de actie ook in 2015 een succes te laten worden. Daarom is de supermarkt dit jaar partner. Behalve de twee initiatiefnemers zijn er nog meer ondernemers uit Goeree-Overflakkee die graag een steentje bijdragen. Kranse Printwrx verzorgt het benodigde drukwerk en Verpak De Jong zorgt net als vorig jaar voor de gebaksdoos.

Inschrijven
Vindt u het leuk om de ouderen te verrassen? De ingrediënten voor het bakken van de appeltaart worden gratis ter beschikking gesteld. Inschrijven voor de actie kan van 23 november tot en met 5 december. Dit kan bij Adviesgroep De Vogel op kantoor, bij Albert Heijn Ouddorp of op www.devogel.nl.

LEES OOK: Eva & Friends voor de vijfde keer voor Serious Request

Het tasje met de ingrediënten kan gratis worden opgehaald bij Albert Heijn Ouddorp of op het kantoor van De Vogel in Middelharnis. Dit kan op 7, 8 en 9 december. Dit kan alleen als u zich heeft ingeschreven.

Social media
Maak kans op een leuke prijs, die u inspireert om nog meer lekkere dingen te bakken! Deel de foto’s van het bakken van de appeltaart op Instagram of Twitter met de hashtag #heelgobakt. Ook kunt u een foto plaatsen op de Facebookpagina (facebook.com/heelgobakt).

De appeltaart kan op 17 of 18 december worden ingeleverd op één van de kantoren van De Vogel. Ga gezellig aan de slag met familie of vrienden en bak samen een appeltaart!

LEES OOK: Groot spektakel met Jozef en Maria

Reacties