Zen in het zand

Foto: Pixabay

Ook tijdens deze zomermaanden organiseert Zen op Flakkee i.s.m. de Stichting ZIJN weer meditatiewandelingen in natuurgebied de Kwade Hoek.

De avond bestaat uit een wandeldeel met een – begeleide – natuurexcursie door het gebied en een meditatiedeel waarbij zitmeditatie en loopmeditatie elkaar afwisselen. Dit deel van de wandeling is in stilte.

Ervaring met Zen-meditatie is niet nodig. Er wordt ter plekke een korte uitleg gegeven. Graag uw eigen zitkussen of –bankje meenemen. Heeft u dit niet, laat het weten: er zijn er een aantal beschikbaar. Neem goed schoeisel mee en een plastic zak voor op de grond. Een (bij voorkeur) lange broek en een windjack zijn ook raadzaam.

Lees ook: The Feel of Woodstock – Drie dagen muziek op het Fort Prins Hendrik

Er is elke maand een Zen in het Zand-wandeling. De eerstvolgende (en tevens de laatste van dit seizoen!) is op woensdag 26 augustus. We vertrekken om 19.30 precies vanaf de parkeerplaats aan de Oostdijkseweg in Goedereede. Voor zonsondergang ( rond 21.30) zijn we daar weer terug.

Belangstellenden kunnen zich opgeven via Stichting ZIJN: tel. 641344. Maximum aantal deelnemers per avond: 15. Deelname is gratis. Meer informatie op www.zenopflakkee.nl.

Lees ook: College geschokt door mishandeling in Stellendam

Reacties