The feel of Woodstock

Foto: Sam Fish

Drie dagen lang optredens van diverse bands die The Feel laten horen, zien en voelen. The Feel of Woodstock wordt georganiseerd door K.C.H. Promotie en vindt plaats op het Fort Prins Hendrik in Ooltgensplaat.

Vrijdag 28 augustus staat in het teken van stevige Punk- en Hardrock met energieke optredens van onder andere The Unknown Children, Harbour of Souls, Alpaca, Kinda Broke en nog veel meer.

De tweede dag, zaterdag 29 augustus, staat in het teken van pure Soul, Blues, Rock en Spychedlische Rock met meeslepende Reggae en Funk. Deze dag zijn er optredens van onder andere The Hit Collectors, Little Eve en Dirt Road Music Band.

Lees ook: Buren maken eigen speeltuin

De laatste dag van het festival vindt plaats op zondag 30 augustus, deze dag staat in het teken van de onvervalste Blues Rock met optredens van onder andere Sinner’s Prayers, Wilson Road, Twelve 04 en Phoenix Lights.

Tickets
Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het festival, dus wees er snel bij. De tickets zijn online te bestellen, maar ook aan de bar van Restaurant The Lounge op het Fort. Aan de kassa kan ook nog, maar dan is het wel duurder.

Voor meer informatie over de bands en het festival kunt u terecht op de website van K.C.H. Promotie.

Lees ook: Groen vinkje voor stomazorg in Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

PROMOFOW

Reacties

Cookieinstellingen