Bedrijvendag op Windpark Krammer

Foto: ROM3D

Ondernemer op Tholen, Schouwen-Duiveland of Goeree-Overflakkee? Doe dan op 22 september mee aan de Bedrijvendag Windpark Krammer!

De bouw van Windpark Krammer start dit najaar. De (onder)aannemers zijn inmiddels geselecteerd: Enercon, GMB, ABB, en Alsema. Daarnaast verzorgt Joulz de uitbreiding van het TenneT onderstation in Middelharnis en wordt er een servicestation gebouwd. Deze partijen zijn echter nog op zoek naar lokale toeleveranciers. Om hen te matchen met de lokale ondernemers, organiseert Windpark Krammer op 22 september een bedrijvendag.

LEES OOK: RGO-leerlingen op uitwisseling met Denemarken

Tijdens de bedrijvendag gaan lokale ondernemers in gesprek gaan met de (onder)aannemers. Daarnaast staat de dag volledig in het teken van netwerken. Er is een kleine beurs waar alle (onder)aannemers, Zeeuwind, Deltawind en Windpark Krammer aan meedoen.

Datum en locatie
De bedrijvendag vindt plaats op 22 september tussen 13.30 en 18.00 uur bij Paviljoen Meerzicht in Bruinisse Een routebeschrijving is te vinden via www.paviljoen-meerzicht.nl.

Programma
13.30   Inloop
14.00   Presentaties Windpark Krammer en Enercon
15.00   Speeddates en beurs
16.30   Afsluiting en borrel
18.00   Einde

Gezochte diensten en aanmelden
Er wordt naar specifieke diensten gezocht. Het overzicht is te vinden via www.windparkkrammer.nl/bedrijvendag. Vanwege de beperkte beschikbaarheid van de locatie, wordt u verzocht zich via dezelfde site aan te melden.

LEES OOK: Sluit je aan bij het buurtpreventieteam van Sommelsdijk!

Over Windpark Krammer
Windpark Krammer is het grootste burgerinitiatief van Nederland. De ruim 4000 leden van de lokale coöperaties Zeeuwind en Deltawind sloegen de handen in één voor de ontwikkeling. De 34 turbines met een gezamenlijk vermogen van 102 MW worden op en rond de Krammersluizen gebouwd. Door de toeleveranciers binnen de regio te zoeken, profiteren lokale ondernemers van de bouw. Zo is Windpark Krammer van en voor de regio.

 

Reacties

Cookieinstellingen