Met de kunstbus naar theatervoorstelling Anne

Foto: Sam Fish

De bibliotheek organiseert voor zondag 15 maart een busreis naar Amsterdam om daar de theatervoorstelling Anne te bezoeken. Reserveren voor deze dag kan tot maandag 16 februari in verband met de optie op de kaartjes.

Anne is een theatervoorstelling over het leven van Anne Frank. Het gaat niet alleen over de twee lange jaren die zij met haar familie en de andere onderduikers in het Achterhuis doorbracht, maar ook over wat er daarvoor en erna gebeurde.
In een levensgroot decor komen Annes woorden tot leven. Zo kunt u ervaren hoe een eenzaam meisje tegen alle verdrukking in opgroeit tot een jonge vrouw en een getalenteerd schrijfster wordt.

Anne is de eerste theatervoorstelling over Anne Frank die is gebaseerd op alle versies van haar dagboeken. Zowel de ongecensureerde als de door Anne zelf bewerkte versie en is te zien in het nieuw gebouwde Theater Amsterdam. De voorstelling is tot stand gekomen op initiaties en in samenwerking met het Anne Frank Fonds in Bazel. Dit door Otto Frank opgerichte fonds is universeel erfgenaam van de familie Frank. Het zet de inkomsten die uit de nalatenschap voortvloeien in voor educatieve en charitatieve doeleinden overal ter wereld.

Lees ook: Nieuwe dienstregeling Arriva

Het programma is als volgt:
Om 11.00 uur vertrekt er een bus vanaf de parkeerplaats van Contiki in Stellendam. Dit is aan de Pampus 1. Om 11.20 uur vertrekt de bus uit Hellevoetsluis vanaf het Woordbouwerplein 1 bij de bibliotheek. En om 11.45 uur vertrekt de bus uit Spijkenisse vanaf de Groene Kruisweg 19 bij de bioscoop Arcaplex.
De voorstelling van Anne begint om 14.00 uur en rond 17.00 uur gaat de reis weer terug naar Spijkenisse, Hellevoetsluis en Stellendam.

Vergeet niet snel te reserveren, want er is een beperkt aantal kaarten. U kunt reserveren tot maandag 16 februari, anders zijn de kaarten weg.

Reacties