VIDEO – Wethouder Bruggeman bezoekt sportsector

Foto: Pixabay; 5132824

Veel sectoren zijn getroffen door het corona-virus. Ook op Goeree-Overflakkee. En dus gaat de gemeente in gesprek met ondernemers.

Door Sam Fish

Het is dit keer weer de beurt aan wethouder Berend Jan Bruggeman. Hij brengt een bezoekje aan ondernemers in de sportsector. Sporten is namelijk super goed voor een mens. Zowel lichamelijk als mentaal kan het veel voordelen hebben. Maar sporten zat er even niet in de laatste maanden. Gelukkig is dat nu wel anders, maar het is zeker een bezoekje waard.

En dus brengt de wethouder een bezoekje aan verschillende sportverenigingen en -scholen. Zo spreekt hij met Jacques van Roosmalen van Budokai Senshi. Hij vertelt over het moment dat hij hoorde dat er niet meer gesport mocht worden. Maar hij zag al direct mogelijkheden om toch iets te kunnen doen. En dat geldt gelukkig ook voor Total Body in Stad aan ’t Haringvliet.

Bezoekjes

Het is zeker niet de eerste keer dat de gemeente met getroffen ondernemers spreekt. Zo ging de burgemeester al langs bij lokale ondernemers in Oude-Tonge en Middelharnis en bracht ze een bezoek aan de markt en de lokale horeca op het eiland. Wethouder Berend Jan Bruggeman ging op zijn beurt langs bij de cultuursector. En wethouder Peter Feller sprak met de ondernemers in de recreatiesector. Wethouder Tea Both-Verhoeven ging eerder ook al langs bij ondernemers in de vervoerssector, de visserijsector en de agrarische sector.