VIDEO – Wethouder bezoekt de vervoersector

Foto: Sam Fish

Veel sectoren zijn getroffen door het corona-virus. Ook op Goeree-Overflakkee. En dus gaat de gemeente in gesprek met ondernemers.

Door Sam Fish

Het is dit keer de beurt aan wethouder Tea Both-Verhoeven. Zij gaat langs bij een aantal ondernemers in de vervoersector. Zo spreekt ze met Contiki Holland en VCM Totaal. Zij vertellen haar hoe ze zijn omgegaan met de situatie. Ook wordt er een blik geworpen op de toekomst.

Zo laat Contiki Holland weten nog middenin de crisis te zitten door de negatieve reisadviezen in andere landen. Het bedrijf moet daardoor opzoek naar nieuwe ideeën om een boterham te gaan verdienen. En ook VCM had slapeloze nachten doordat het werk stil lag.

Bezoekjes

Het is zeker niet de eerste keer dat de gemeente met getroffen ondernemers spreekt. Zo ging de burgemeester al langs bij lokale ondernemers in Oude-Tonge en Middelharnis en bracht ze een bezoek aan de markt. Ook ging ze langs bij de lokale horeca op het eiland. Wethouder Berend Jan Bruggeman ging op zijn beurt langs bij de cultuursector. En wethouder Peter Feller sprak met de ondernemers in de recreatiesector.