VIDEO – Wethouder bezoekt recreatieondernemers

Foto: Image by S. Hermann & F. Richter from Pixabay

De gemeente heeft weer een bezoekje gebracht aan lokale ondernemers om te praten over de corona-crisis. Dit keer gaat het om de recreatieondernemers.

Door Sam Fish

Het is de beurt aan wethouder Peter Feller om een bezoekje af te leggen. Hij gaat langs bij Camping de Lage Werf in Den Bommel, Van der Velde Watersport en Herkingen Marina. Zij gebruiken de zomerperiode om weer een beetje op te krabbelen vanuit het diepe dal van de afgelopen maanden.

Recreatiesector

Veel sectoren zijn zwaar getroffen door de corona-crisis. Zo ook de recreatie- en toerismesector. Het voorseizoen en de start van de zomer is door de pandemie volledig in het water gevallen. Gelukkig zijn er inmiddels weer dingen mogelijk en is het tijd om vooruit te kijken.

Bezoekjes

Het is zeker niet de eerste keer dat de gemeente met getroffen ondernemers spreekt. Zo ging de burgemeester al langs bij lokale ondernemers in Oude-Tonge en Middelharnis en bracht ze een bezoek aan de markt. Ook ging ze langs bij de lokale horeca op het eiland. Wethouder Berend Jan Bruggeman ging op zijn beurt langs bij de cultuursector.