Genoeg te doen op Goeree-Overflakkee!

Foto: Pixabay; Counselling

Stichting ZIJN heeft voor de komende week weer een aantal activiteiten georganiseerd voor mensen die op het eiland wonen.

Breien en kaarten, het kan allemaal!

Breicafé Den Bommel
Op woensdag 24 januari is er weer een breicafé in de Bommelstee aan de Schaapsweg 34 in Den Bommel. Alle brei- en haaklustigen zijn welkom van 19.30 tot 22.00 uur. De entree bedraagt € 1,75 en dat is inclusief twee gratis kopjes koffie of thee.

Het is verstandig om eigen materiaal mee te nemen. Heb je nog nooit een breinaald vast gehad of heb je ergens moeite mee? Geen nood, er is altijd wel iemand om te helpen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carla Gebraad via 0187-611397.

Kaarttoernooi Middelharnis
Op zaterdag 3 februari is er in het Wijkcentrum van Middelharnis aan de Doetinchemsestraat 27 een open kaarttoernooi. Jong en oud zijn hier welkom om hun spelvaardigheid in het jokeren en klaverjassen te testen. Uiteraard zijn er lekkere prijzen te winnen!

In de pauze is er een kleine verloting, hierbij kosten zes bonnen € 2,50. De deuren openen om 13.00 uur, het toernooi begint een half uurtje later. Meedoen kan al voor € 3,- per persoon, dit is inclusief een kopje koffie of thee. Voor meer informatie kan er gebeld worden met het Wijkcentrum via 0187-483366.

Kaartmiddag Achthuizen
Op maandag 5 februari is er in het Buurthuus aan de Kloosterstraat 10 in Achthuizen een kaartmiddag. U kunt jokeren of klaverjassen. De middag begint om 13.30 uur, de entree bedraagt € 4,- per persoon, inclusief een kopje koffie of thee.

LEES OOK: Bewegen voor senioren in Dirksland

Koppelklaverjassen Den Bommel
Op donderdag 8 februari is er in de Bommelstee een koppelklaverjasavond. Deze avond duurt van 19.30 tot 22.30 uur. De entree is € 1,75 per persoon. Daar kun je toch niet voor tobben?

Voor meer informatie kun je terecht bij Carla Gebraad via 0187-611397.

Breicafé Ooltgensplaat
Op diezelfde avond, donderdag 8 februari, is er ook in Ooltgensplaat wat te doen. Er is in ’t Centrum namelijk van 19.30 tot 22.00 uur weer een breicafé. Lekker een avondje gezellig haken, breien, borduren of gewoon een kopje koffie of thee drinken.

De entree is € 1,50 per persoon, dit is inclusief een kopje koffie of thee. De organisatie vraagt of iedereen zelf materialen mee wil nemen. Voor meer informatie kan er gebeld worden met Ati Verwoerd op 06 40 70 11 81.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen