Bewegen voor senioren

Foto: Sam Fish

In samenwerking met Stichting ZIJN start Fysiotherapie van den Berg vanaf 24 januari 2018 Bewegen voor Senioren. De lessen vinden wekelijks plaats in de praktijk van Fysiotherapie van den Berg aan de Vroonweg 10 in Dirksland.

Bewegen voor Senioren is altijd onder leiding van fysiotherapeut Jeannet van Rooijen.

Op woensdagmorgen van 10.30 tot 11.30 is het mogelijk om deel te nemen aan de sportgroep Bewegen voor Senioren. Zowel werken aan conditie, kracht en souplesse als sport en spel komen aan bod. Iedereen doet mee op zijn/haar eigen niveau; bewegen in uw eigen tempo en binnen uw mogelijkheden. Iedereen die zin heeft om een uurtje te sporten per week is welkom.

LEES OOK: Verwarring over financiën Sopogo

Voor en na het sporten wordt er gezellig wat gedronken en eventueel gegeten. Het sociale aspect is heel belangrijk. Niet alleen de sporters zijn welkom maar ook de partners. Elk kwartaal betalen de sporters een bijdrage van 33 euro.

Bent u geïnteresseerd om mee te sporten? Kom dan gezellig een les meemaken. Een proefles is altijd mogelijk. Bel naar (0187) 203040 of mail naar [email protected] of [email protected]. Bij vragen kunt u ook naar Stichting ZIJN bellen (0187) 641344.

Reacties