Marlon Kicken is terug in Strandtheater Houten Kaap!

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

Door de coronamaatregelen moest er wat geschoven worden, maar cabaretier Marlon Kicken komt eindelijk weer naar Ouddorp!

Op zaterdag 20 november speelt hij zijn vierde show ‘Draadloos’ in strandtheater Houten Kaap. Na lang wachten kunnen de meest trouwe fans dan eindelijk genieten van een hilarische voorstelling. Velen van hen hadden anderhalf jaar geleden al een kaartje gekocht voor de show.

Draadloos

Om gek van te worden… of om uit je dak te gaan van plezier. Niet ‘gewoon’ Marlon Kicken maar beter, leuker, mooier, sexyer, cooler en toch gewoon Marlon.

Marlon moet eerlijk bekennen dat hij de rode draad wel eens compleet kwijt is. Waarom? Hij heeft geen idee. Wanneer hij die draad dan weer oppakt? Waarschijnlijk na de show. Als jij na deze hilarische negentig minuten ook de draad kwijt bent is dat geen probleem. Dan heb je een leuke avond gehad! Maar als jij het wel snapt… PLEASE HELP MARLON!

Marlon Kicken komt om zijn vreugde voor het leven, zijn gekke visie en zijn kromme inzichten met veel humor te delen. Heb je nog nooit eerder een show van deze comedian gezien? Dan moet jij zeker in de zaal zitten! Hij staat namelijk bekend om zijn geweldige relaxte stijl en de interactie met zijn publiek. Geen zaal is te groot of te klein voor deze cabaretier die ieder publiek meeneemt en een geweldige avond bezorgt.

Voorstelling

De voorstelling ‘Draadloos’ is op zaterdag 20 november bij te wonen in Ouddorp. Om 20.30 uur start de voorstelling. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Houten Kaap.