Nieuwe pop-up galerie op D’n Diek in Middelharnis

Foto: Afbeelding van Luisella Planeta Leoni via Pixabay

In december krijgt winkelcentrum Middelharnis er een nieuwe toevoeging bij; een heuse pop-up galerie!

Westdijk 35 op D’n Diek in Middelharnis staat al een tijdje leeg. Tijd dus dat er iets mee gedaan wordt. Het winkelpand biedt een goede gelegenheid om op een onverwachte locatie kunt te vinden. Alleen de etalage is al top, laat staan de binnenkant! En het brengt extra gezelligheid naar het centrum.

Beeld-schoon

De pop-up galerie draagt de naam beeld-schoon en zal vol staan met keramische kunst. Het keramiekcollectief is de initiator van deze tijdelijke expositie. Zes keramisten hebben elkaar ontmoet tijdens de ambachtelijke keramiekopleiding SBB in Gouda. Daarna zijn ze samen doorgegaan als collectief. En ondanks dat ze dezelfde opleiding hebben gevolgd, hebben ze zich zeer verschillend ontwikkeld.

Het werk dat in de galerie staat is divers te noemen. Van abstract tot frivool en van realistisch naar figuratief. En ook aan de feestdagen is gedacht. Er zijn prachtige cadeaus te vinden in de galerie.

Coronaproof

Uiteraard wordt er in de galerie goed gelet op de coronamaatregelen. Merkt u dat er genoeg mensen binnen zijn? Kom dan later even terug. De expositie is de hele decembermaand te bezoeken van woensdag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur.

beeldschoon openingstijden