’t Gorsje verkoopt CO2-neutrale kerstbomen aan zee!

Foto: Pixabay

De tijd om de kerstboom op te zetten breekt langzaam weer aan. Maar waar haal je die dit jaar vandaan? Bij Beachclub ’t Gorsje natuurlijk!

Het klink misschien niet logisch om een kerstboom te kopen bij een beachclub. Maar het is ten eerste een mooie en vooral bijzondere manier om de horeca te steunen. En daarnaast is het ook nog eens een CO2-neutrale verkoop!

Nieuwe bomen

De mooiste Sparren en Nordmannen zijn geselecteerd voor de verkoop. En om de service compleet te maken, zorgt ’t Gorsje er ook nog voor dat de boom thuis wordt gebracht. Maar dat is nog niet alles. De verkoop van de kerstbomen is een samenwerking met de stichting Trees For All. Voor elke kerstboom die verkocht wordt bij de Beachclub, wordt er een nieuwe boom geplant.

Koop die bomen

De bomen zijn vanaf 25 november te koop aan het strand van de Brouwersdam. Van woensdag tot en met zondag kan er geshopt worden voor zo’n mooie kerstboom. Een mooi moment om er een heerlijke wandeling met versnapering van te maken. Naast kerstbomen zijn er ook leuke cadeaus te vinden voor onder de boom. Maar je kunt iemand natuurlijk ook gewoon een kerstboom cadeau doen!

“Ik ben een echte kerst-freak,” zegt Jochem Assenberg, directeur Kerstbomen. “We hopen als team de mensen wat sfeer en warmte te kunnen bieden. Het zijn rare maanden, maar samen maken we er het beste van.”

Soupalicious

Wist je trouwens dat Beachclub ’t Gorsje ook samenwerkt met de Voedselbank en Soupalicious? Voor elke liter soep die verkocht wordt, wordt eenzelfde liter gedoneerd aan de voedselbank. Vorige maand kon ’t Gorsje al 300 liter soep doneren aan de voedselbank op Goeree-Overflakkee.

“We krijgen sinds het beging van de crisis leuke reacties van gasten,” laat Jochem weten. “We willen daarom iedereen nogmaals bedanken. En natuurlijk hopen we dat de gasten de komende tijd een mooie boom bij ons komen halen.” Een lekker kopje verse soep erbij, een cadeautje voor onder de boom. Dit wordt een mooie kerst.