Beachboom festival focust op volgende zomer

Foto: PR Beachboom

Tot het allerlaatste moment is er geprobeerd om een verantwoord festival te organiseren. Maar het corona-virus zorgt ook dat Beachboom deze zomer niet door kan gaan.

Persbericht Beachboom

De organisatie is gedwongen om de editie van dit jaar te verplaatsen naar de zomer van 2021. “Met pijn in ons hart, maar gezondheid gaat voor alles,” zegt organisator Jeroen Botty. Hij licht toe dat hij en zijn organisatie tot het uiterste zijn gegaan om het veilig en verantwoord door te laten gaan. “Binnen de huidige overheidsmaatregelen krijgen we het niet voor elkaar, ook niet later in het jaar. Zolang er geen vaccin is, komt er geen vergunning.”

Onovertroffen editie

Beachboom 2020 beloofde een onovertroffen editie te worden. Opnieuw een festival met 3 podia. Maar met meer zand, meer zeezicht en een zeer indrukwekkende line-up. “We waren vastberaden iedereen te overdonderen met deze editie. Helaas,” vult mede-organisator Martijn Stout aan. “We gaan nu al onze energie, ideeën en ambities stoppen in een onvergetelijke Beachboom 2021.”

De datum is er in ieder geval al: 14 augustus 2021.

Beachboom

Beachboom begon ooit als een bescheiden strandfeest. In de loop der jaren groeide het uit tot een indrukwekkend eendaags festival op de Brouwersdam. Zand, zee en zinderende beats bepalen nog altijd de ontspannen sfeer. Ook in de nieuwe koers sinds vorig jaar met een eigen area voor dance, nineties en party.

Tickets

Het kan zijn dat mensen al een ticket hebben voor de editie van 2020. Voor hen geldt de regeling ‘Bewaar je ticket’. Hiermee blijft het entreebewijs gewoon geldig voor de editie van 2021.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond het festival? Houdt dan de website www.beachboom.com in de gaten. Ook via de sociale media-kanalen wordt het laatste nieuws gedeeld.

Cookieinstellingen