Ouddorps Mannenkoor start met uniek project

Foto: PR Christelijk Ouddorps Mannenkoor

Het Christelijk Ouddorps Mannenkoor start in 2020 met de voorbereidingen van twee uitdagingen. En jij kunt daarbij zijn!

Het Christelijk Ouddorps Mannenkoor bestaat uit 50 leden. Samen zingen zij psalmen en geestelijke liederen. Iedere man vanaf 16 jaar kan op projectbasis een half jaar meedoen met het koor. Er wordt elke twee weken gerepeteerd op maandag. En als afsluiting is er een CD-opname in de grote kerk van Briele op zaterdag 20 juni. Ook is er een Zomerzangavond op 27 juni.

Tijdens de Zomerzangavond zing je samen met het beroemde Shaare Zedek koor. Dat bestaat uit 140 leden. Deze zangavond vindt plaats in de bloemenschuur van de familie Klepper in Ouddorp.

Uitvoeringen

Naast dit unieke project zijn er meer activiteiten. Op zaterdag 29 februari zal het mannenkoor een kooravond verzorgen samen met het nieuw opgerichte Jongerenkoor ‘Ons Eiland’. Zij staan onder leiding van Peter Wildeman. Deze avond staat gepland in de Hervormde Kerk van Goedereede.

Doe mee!

Het Ouddorpse Mannenkoor is inmiddels het op één na grootste mannenkoor op Goeree-Overflakkee. En ze groeien nog steeds! Onder leiding van dirigent Dinant Struik en organisten Willem den Boer en Stephan Folmer zal gewerkt worden aan de opname van een nieuwe CD.

Beleef de sfeer op het mannenkoor en doe mee met deze activiteiten. Meer informatie is te vinden op de website www.christelijkouddorpsmannenkoor.nl of op de facebookpagina van het koor.

Wil je meedoen? Bel dan met secretaris Wim Grinwis. Hij is te bereiken op 0187-682455. Of stuur een e-mail naar [email protected]. De eerstevolgende repetitie is op maandag 20 januari. Deze vindt plaats in de ruimte van de Koningin Beatrixschool in Ouddorp.

Reacties