Veel decemberactiviteiten in Melissant

Foto: Pixabay

De samenwerkende verenigingen en stichtingen uit de Unie van Melissant organiseren op Goeree-Overflakkee weer leuke activiteiten in de gezellige decembermaand in Melissant.

Zo zijn er leuke kerst-workshops te volgen. Daar kun je een kerstboompje of toef maken, oude luiken beschilderen of een macramé knopen. Ook wordt de foto-expositie ‘De woestijn heeft vele gezichten’ van Nelleke van Nieuwenhuizen geopend. Deze is nog tot half januari te zien.

Natuurlijk krijgt ook de kerstboom weer een plekje in Melissant. En wel bij de Melishof. Op dinsdagavond 10 december worden de lichtjes in de boom ontstoken.

Zoveel te doen

Voor kinderen wordt er een kerst-knutselmiddag georganiseerd. En voor de ouderen is er een wijnproeverij met lekkere hapjes. De jonge meiden kunnen lekker tutten op de meidenmiddag. Als ze dan helemaal klaar zijn is er ’s avonds een kerstgala. Deze is voor alle kinderen tot en met 16 jaar.

Kom gezellig kerstlunchen, kerststukjes maken of samen kerstliederen zingen. Ook kun je bij de voetbalvereniging naar een wedstrijd gaan kijken. Of klaverjassen en kerstbout draaien in de kantine. Zin in een bakje koffie en gezellig bijkletsen, een potje sjoelen of koersbal eens uitproberen? Dat kan ook tijdens de koffieochtenden.

Nieuwjaarsreceptie

December komt een keer ten einde. En dan is het niet alleen tijd voor een nieuwe maand, maar een heel nieuw jaar. Om dat gezamenlijk te vieren is er op vrijdagavond 3 januari een nieuwjaarsreceptie.

Meer informatie

De meeste van de bovengenoemde activiteiten vinden plaats in verenigingsgebouw de Melishof. Deze is te vinden aan de Binnenweg 54-61 in Melissant. Voor meer informatie over de data, tijdstippen en eventueel aanmelden voor activiteiten wordt er doorverwezen naar posters die door het dorp hangen. Ook is er informatie te vinden op de Facebookpagina van de Unie van Melissant.

Reacties