Vierde Goed voor Goed modeshow in aantocht

Foto: PR Kringloopcentrum Goed voor Goed

Kringloopcentrum Goed voor Goed organiseert dit jaar alweer voor de vierde keer hét fashion event van Goeree-Overflakkee. Op donderdag 13 juni is het namelijk tijd voor de spetterende Goed voor Goed modeshow.

Door Sam Fish

Tweedehands kleding kan super hip en trendy zijn, maar is daarnaast ook nog eens ontzettend duurzaam. Wist je namelijk dat je door het dragen van tweedehandskleding de impact op het milieu met 30 procent kunt terugdringen? Je bespaart zo namelijk op grondstoffen, energie en afval. Wist je ook dat de outfit van Duncan Laurence op het Songfestival was gemaakt van oude lappen stof?

Gezellige avond

Naast de duurzaamheid van de avond belooft het ook weer een gezellige boel te worden. Popstichting Jailhouse draagt voor het tweede jaar een steentje bij aan de organisatie, dus een lekker achtergrondmuziekje en een biertje zullen ook niet ontbreken.

Het hele jaar heeft een groep medewerkers de mooiste, leukste en gekste kledingstukken bij elkaar gezocht. Alles uit het aanbod van Goed voor Goed. Naast bijzondere kleding wordt er ook gebruik gemaakt van speciale modellen. Jong en oud zullen verschijnen op de catwalk.

Modeshow

De vierde editie van de modeshow is een uniek evenement wat je écht niet mag missen. Hij vindt plaats op donderdag 13 juni in het JAC aan de Molenweg 28 in Middelharnis, tegenover de Lidl. De deuren openen om 19.00 uur en ongeveer een half uur later zal het eerste model de catwalk betreden. De entree is geheel gratis.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden