Familiedag op Faunapark Flakkee

Foto: PR Faunapark Flakkee

Op zaterdag 8 september aanstaande organiseert het CDA Goeree-Overflakkee een familiedag met barbecue op Faunapark Flakkee.

Als dank voor het historische verkiezingsresultaat met de gemeenteraadsverkiezingen dit jaar, nodigt het CDA in het bijzonder al deze 3.565 CDA-stemmers en hun families uit voor deze gezellige en informele activiteit.

Faunapark Flakkee staat bekend als het beste uitje voor een dierenpark in de omgeving. Het park bij Nieuwe-Tonge heeft momenteel ongeveer vijftig diersoorten, waaronder kangoeroes en flamingo’s. Ook zijn er bijzondere diersoorten, die in bijna geen enkele dierentuin te zien zijn. Zo heeft het park hutia’s, tayra’s en een tijgergenetkat. Er is zelfs een moeraskat, die in de hele Benelux niet te zien is.

Het Faunapark heeft onlangs de officiële status van dierentuin gekregen, waardoor de weg vrij is om nieuwe diersoorten naar het Faunapark te halen.

LEES OOK: Pas op! Rare post in Goedereede!

Aanmelding familiedag
Iedereen is van harte welkom op zaterdag 8 september vanaf 16.00 uur voor ontvangst met koffie/thee en bezichtiging van het Faunapark (Duivenwaardsedijk 22 in Nieuwe-Tonge). Om 17.30 uur zal de BBQ aanvangen tot ongeveer 20.30 uur.

Voor de BBQ en entree tot het park wordt een bijdrage voor een deel van de kosten gevraagd van  17,50 euro per persoon, voor kinderen van 4-12 jaar 7,50 euro. Dit bedrag kan ter plaatse voldaan worden. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 3 september via [email protected] onder vermelding van het aantal volwassen deelnemers en kinderen. Het CDA hoopt u allemaal te zien!

Reacties