De Nieuwjaarsduik van 2021 komt gewoon uit blik!

Foto: KiKa Goeree-Overflakkee

Een Nieuwjaarsduik is niet voor iedereen weggelegd, maar er zitten diehards tussen die liever niet een jaartje overslaan. En ondanks de coronamaatregelen is dat ook niet nodig!

Door Sam Fish

Het is misschien niet de Nieuwjaarsduik die we gewend zijn. Met honderden mensen, in Unox-muts, het ijskoude water in rennen. Maar door de coronamaatregelen zit dat er nu natuurlijk niet in. Met zoveel mensen bij elkaar is niet verstandig. En dus heeft Unox een oplossing gevonden.

Nieuwjaarsduik in blik

“Als jij niet naar de zee kan, dan brengen we de zee toch naar jou,” is de gedachte erachter. Unox komt namelijk met een Nieuwjaarsduik in blik! Letterlijk een blik gevuld met water uit de Noordzee met een leuk etiket erop.

Je kunt je voorstellen dat deze blikken in no-time op waren, maar dat hoeft de pret niet te drukken. Je kunt er zelf namelijk ook heel makkelijk een maken. Daarvoor heb je een blik nodig, wat water, zout (voor het zeezout idee) en een leuk etiket. Dat etiket is te downloaden op de website van Unox. Zet het blik water in de koelkast, voor het echte ijskoude gevoel. Op 1 januari kun je de dag dan starten met een nieuwjaarsdump. Kiep het blik leeg over je eigen hoofd, laat het iemand anders doen of verzamel je familie en gooi een blik over elkaar leeg!

Meer informatie

Je maakt nog kans op één van de laatste 100 blikken. De kans is echter klein met zoveel gegadigden. Maar je kunt dus zelf ook een blik maken. Download je etiket op de website van Unox en kijk daar meteen voor alle andere benodigdheden.

Doe jij mee? Stuur een video in op 1 januari. Vinden we alleen maar hartstikke leuk!