En de winnaar is…

Foto: PR Nieuws.nl

Op Goeree-Overflakkee zijn enorm veel lokale ondernemers die zich inzetten voor het eiland. Daarom willen we graag wat terug doen.

Door Sam Fish

Eens in de zoveel tijd zetten we op Goeree-Overflakkee.nieuws.nl een lokale ondernemer in het zonnetje. Dat houdt in, een leuk verhaal over het bedrijf, het werk dat er wordt gedaan en de mensen die er werken. En daar komen ook nog een paar leuke foto’s bij.

Nominaties

Lezers van Goeree-Overflakkee.nieuws.nl hebben een week lang lokale ondernemers kunnen nomineren. En dat is gedaan ook! Uit de 243 reacties op het Facebookbericht zijn maar liefst 63 unieke lokale ondernemers genomineerd. En allemaal met een bijzondere of persoonlijke reden erachter. Maar er kan er maar één de winnaar zijn.

And the winner is…

Alle inzendingen zijn op kleine briefjes geschreven en in een bakje gestopt. Alle ondernemers één keer zodat de kansen voor iedereen even groot zijn. Eén briefje is daaruit gehaald:

De tekst gaat door onder de foto

Woodflame in het zonnetje

Bij dit bedrijf gaan wij binnenkort langs voor een leuk gesprek en wat foto’s.

Eerdere winnaars

Het is niet de eerste keer dat we deze actie houden. Eerder wonnen er al drie andere lokale ondernemers. Zo hadden we een leuk gesprek met Eline van Stiphout van hondenuitlaatservice Ouddorp, gingen we op bezoek bij Tea Tag in Stad aan ’t Haringvliet en hadden we een leuke winactie met Servieskast van Flakkee. Wil je die artikelen nog eens teruglezen? Check ze hieronder!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen