Stichting ZIJN zoekt vrijwilligers

Foto: Stichting ZIJN

Stichting ZIJN zoekt vrijwilligers die regelmatig of incidenteel een paar uurtjes de hulpvrager willen helpen of de mantelzorger willen ontlasten door degene waar voor gezorgd wordt gezelschap te houden.

Stichting ZIJN is erg blij dat er mensen zijn die vrijwilligerswerk willen doen. Zonder hen zou de Stichting niet kunnen bestaan. Wilt u wat tijd vrijmaken om een ander te helpen, dan kunt u contact opnemen met Stichting ZIJN, Doetinchemsestraat 27 3241 AA Middelharnis, contact: 0187-641344 – email: [email protected]

Regio Dirksland
Stichting ZIJN is op zoek naar een vrijwilliger/vrijwilligster in de omgeving van Dirksland het leuk vind om af en toe op een op een lief hondje te passen als meneer en mevrouw naar het ziekenhuis gaan. Het hondje kan absoluut niet alleen zijn. Het gaat alleen om aanwezigheid en niet om het hondje uit laten.

Algemeen Vrijwilligerssteunpunt
Wij zijn altijd op zoek naar mensen die zich willen inzetten bij niet zorg gerelateerde vragen. Denk aan vrijwilligers in de groenvoorziening, bij een voetbalclub, bij de RTM, bij A seal zeehondenopvang Stellendam, bij de wereldwinkel, bij de zorgboerderij enz.

LEES OOK: Eerste lustrum voor Stichting Energieke Regio

Nely de Vos van het vrijwilligerssteunpunt brengt vraag en aanbod van het vrijwilligerswerk bij elkaar. Het is belangrijk dat vrijwilligers op de juiste plaats terecht komen en voldoening halen uit hun werk. Hierdoor blijven ze vrijwilligerswerk doen en dat hebben we nodig. Door een goed inzicht te krijgen in de wensen van de vrijwilliger proberen we met alle informatie een juiste match te maken. Op maandag- en donderdagmorgen is Nely aanwezig, zij kan ondersteuning bieden bij het vinden van vrijwilligerswerk bij andere organisaties. Tel. 0187 640420 of e-mail [email protected] Ook op de website www.govoorelkaar.nl kunt u vrijwilligerswerk vinden of uw werkzaamheden aanbieden.

Reacties