Drukte bij 9-maandenmarkt

Foto: CuraVita

Het was een gezellige drukte bij de 9-maandenmarkt die verloskundig centrum CuraVita organiseerde op zaterdag 21 mei.

Er was veel animo om de kraamsuites te bezichtigen. Deze waren de hele dag open voor het publiek en tijdens een rondleiding konden vragen gesteld worden over bevallen bij CuraVita.

Informatie, advies en ontspanning
De hele dag door was er van alles te zien en te doen. Op de markt kon men onder andere terecht voor advies over bekkenproblemen, kraamzorg, het gebruik van draagdoeken en informatie over borstvoeding. Ook werden er originele kraamcadeaus, hulpmiddelen voor borstvoeding en andere spullen voor baby’s en jonge moeders verkocht. Omdat de voeten het zwaar te verduren hebben tijdens een zwangerschap, was het mogelijk om een voetenmassage te krijgen. Maar ook het maken van een echo en het gipsen van de zwangere buik was in trek. Daarvan kreeg men ook een mooie herinnering mee naar huis in de vorm van een foto of een gipsafdruk. Voor de kleine kinderen was er kinderopvang met schminken, cupcakes versieren, een kleurwedstrijd en een poppendokter.

LEES OOK: Informatieavond Windpark Haringvliet goed bezocht

Over verloskundig centrum CuraVita
Bij verloskundig centrum CuraVita kunnen zwangeren uit de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en Voorne-Putten terecht voor alle begeleiding op het gebied van zwangerschap. Van kinderwens tot zwangerschapsbegeleiding, bevalling en nacontrole. Het team van gynaecologen, verloskundigen, verpleegkundigen, lactatiekundigen en assistenten werkt nauw samen en biedt zowel thuisbevalling als bevallingen in de kraamsuites.

Reacties