Veranderingen rondom bloedafnamepunten op GO

Foto: Afbeelding van sabin urcelay via Pixabay

Er zijn wat veranderingen doorgevoerd binnen de bloedafnamepunten van het Van Weel-Bethesda ziekenhuis in Stellendam, Goedereede en Ouddorp.

Het gaat hierbij dus niet om het afnamepunten binnen het ziekenhuiszelf. Het gaat puur om een aantal externe locaties. Daar zijn wijzigingen doorgevoerd rondom de openingstijden, werkwijze en locatie van de bloedafnamepunten. De veranderingen staan hieronder per locatie omschreven.

Prikpunt Stellendam

Vanaf 8 maart kunnen patiënten een afspraak maken voor bloedafname in de praktijk van dokter Kassar. Hierbij gaat het om patiënten die ook bij de praktijk van dokter Kassar staan ingeschreven. De bloedafname zal voor hen vanaf dat moment ook plaatsvinden binnen zijn praktijk aan de Langeweg.

De overige patiënten kunnen tot 1 april terecht bij het prikpunt van het ziekenhuis in ’t Haegse Huus aan de Haagsestraat. Dit is voor onder meer de trombosedienst en patiënten van andere huisartsen. Per 1 april verhuist ook dit prikpunt naar de huisartsenpraktijk van dokter Kassar. Daar kun je vanaf dat moment ook terecht zonder afspraak. Het Haegse Huus komt daarmee volledig te vervallen vanaf 1 april.

Prikpunt in Ouddorp, De Vliedberg

Vanaf dinsdag 16 maart zijn de openingstijden van het prikpunt in De Vliegberg in Ouddorp veranderd. Hier kun je nu terecht op dinsdag en donderdag van 7.45 tot 9.00 uur. Dit was voorheen 8.30 tot 9.45 uur.

Prikpunt Goedereede, Verenigingsgebouw Oostdam

Ook in Goedereede zijn de openingstijden veranderd. Hier zit het prikpunt in Verenigingsgebouw Oostdam aan de Jonkoenstraat. Je kunt hier terecht voor bloedafname op dinsdag van 7.15 tot 7.45 uur. Dit was voorheen van 7.45 tot 8.15 uur.