9.1 voor CuraMare Thuiszorg

Foto: Pixabay

“Betere hulp dan ik nu thuis krijg van CuraMare Thuiszorg, kan ik nergens krijgen. Zeker nu ik zelf niet meer alles kan. Door de ondersteuning van CuraMare Thuiszorg kan ik nog thuis blijven wonen”, zegt een tevreden cliënt van de CuraMare Thuiszorg.

Uit een onderzoek onder cliënten in de regio Goeree-Overflakkee en Hellevoetsluis kwam dan ook een waarderingscijfer van 9.1 op de vraag of ze de zorg aan anderen zouden aanbevelen!

Tevreden
Het is voor CuraMare Thuiszorg en haar medewerkers belangrijk om te weten welke onderdelen van de zorg goed gewaardeerd worden en op welke punten ze kunnen verbeteren. Het onafhankelijke cliëntwaarderingsonderzoek bestond uit ruim dertig vragen. Met de verbeterpunten uit het onderzoek, die er natuurlijk altijd zijn, is men inmiddels al weer aan de slag gegaan. De wijkverpleegkundigen en verzorgenden  van CuraMare Thuiszorg werken hard om  cliënten de juiste zorg te geven. Of dat nu gaat om intensieve wondzorg, hulp bij douchen en aankleden, zorg in de laatste levensfase of nazorg volgend op behandeling in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, eveneens onderdeel van CuraMare.

Lees ook: Drie dagen muziek op Fort Prins Hendrik

Reacties