Mooie cheque voor Proeftuin Van Pallandtpolder

Foto: PR Proeftuin Van Pallandtpolder

Martijn Groenendijk heeft namens de Proeftuin Van Pallandtpolder een prachtige cheque in ontvangst genomen. De cheque kwam uit het Rabobank Coöperatiefonds.

Die cheque werd op dinsdag 17 januari overhandigd door twee mensen van de Rabobank. Dat waren ledenraadslid Petra Jacobs en communicatieadviseur Marcella van der Pluijm. Het geld is bedoeld voor het aanschaffen van communicatiemiddelen. Denk bijvoorbeeld aan een beamer en informatiebanners.

Met deze bijdrage kunnen de ondernemers hun verhaal nog duidelijker vertellen de komende jaren. En dan ook nog op een laagdrempelige en proactieve manier. De spullen die ze aanschaffen kunnen ze makkelijk meenemen naar beurzen en presentaties.

De Proeftuin

De proeftuin is een plaats waar ondernemers, inwoners, onderwijs en overheid elkaar ontmoeten. Zo wordt samengewerkt aan een duurzame toekomst, waarbij natuurinclusieve landbouw in combinatie met kringlooplandbouw centraal staan.

Achtergrond Rabobank Coöperatiefonds

Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden reserveert ieder jaar een deel van de winst voor aanvragen uit de regio die bijdragen aan lokale maatschappelijke, sociale en culturele projecten. Aanvragen worden ieder kwartaal beoordeeld door de commissie Coöperatiefonds. Die bestaat uit een afvaardiging van de ledenraad, waar o.a. Petra Jacobs onderdeel van uitmaakt.

Samen realiseren ze oplossingen voor financieel gezonder leven, duurzaam wonen, duurzaam ondernemen en de voedsel- en energietransitie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen