Word jij gastheer of gastvrouw van het Haringvliet!

Foto: IVN Natuureducatie

IVN Natuureducatie organiseert voor dinsdag 24 mei een digitale informatiebijeenkomst over de cursus Gastheer van het Haringvliet. De bijeenkomst vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur.

De cursus is voor alle ondernemers die zich betrokken voelen bij recreatie en toerisme rond het Haringvliet. Tijdens de bijeenkomst maak je kennis met het IVN-programma Gastheer van het Landschap. Daarnaast kun je je laten inspireren door voorbeelden van bestaande gastheren en -vrouwen. Ook ontmoet je collega-ondernemers.

Aanmelden kan tot uiterlijk 22 mei via Anna Laming via [email protected] Na aanmelding ontvang je een link naar de digitale bijeenkomst op 24 mei.

Gastheer van het Haringvliet

Natuur en landschap spelen een steeds belangrijkere rol bij het kiezen van een vakantiebestemming of uitstapje. Als ondernemer rond het Haringvliet is het dan ook belangrijk om deze omgeving bij je onderneming te betrekken. Bezoekers komen immers speciaal naar deze plek om te ontspannen. Ze willen misschien nieuwe ervaringen opdoen en genieten van het buiten zijn.

Weet je nog niet goed hoe je dit kunt realiseren? Meld je dan aan voor de bijeenkomst. Je krijgt daar meteen een voorproefje over de cursus.

Cookieinstellingen