Uitbreiding voor BeCare; BHV-Site overgenomen

Foto: Afbeelding van Andrzej Rembowski via Pixabay

BeCare is 2021 goed begonnen. Het bedrijf heeft namelijk het Noord-Hollandse BHV-Site overgenomen.

De overname zorgt voor een stevigere positie van Becare als full-service trainings- en opleidingsbedrijf. Daarnaast geeft het klanten meer mogelijkheden als het gaat om trainingen op het gebied van levensreddend handelen. En er is meer mogelijk voor instructeursopleidingen, materialen, advies, onderhoud en veiligheid bij evenementen en in bedrijven.

Het is niet de eerste overname voor BeCare. Eind 2016 nam het bedrijf ook al Life Support Walcheren over. Op die manier wordt het aanbod van BeCare steeds uitgebreider en beter.

BeCare

In 2007 startten Irene en Bas Drenth BeCare op. Inmiddels is het uitgegroeid tot een succesvol trainings- en opleidingsbedrijf. Ze beschikken over ruim 50 professionele instructeurs, brandwachten, adviseurs en lifesavers door heel het land. Het bedrijf staat bekend om de expertise op het gebied van onder andere BHV/BLS, EHBO en AED/reanimatietrainingen. Daarnaast kun je er ook terecht voor COVIS-19 trainingen en advies, verkoop en events.

Na jarenlange managementervaring in de zorg en als ambulanceverpleegkundige vonden Bas en Irene het tijd voor een nieuwe koers. Ze gingen verder met een nieuwe missie; gewone burgers opleiden tot lifesavers. Door een training bij BeCare te volgen weet je precies wat je moet doen op het moment dat het nodig is. Zo word je pas een echte lifesaver.

Voordelen

De verschillende takken van BeCare geven de klanten uit Noord-Holland meerdere mogelijkheden. Bedrijven, particulieren, overheden en instellingen kunnen profiteren van deze krachtenbundeling. Het bereik en de capaciteit zijn door de overname namelijk aanzienlijk vergroot.

Een aantal voordelen op een rijtje

  • Vergrootte mogelijkheid tot open inschrijvingen voor alle trainingen
  • Meer focus op de BHV-organisatie, van opstellen/advies RI&E, BHV plannen tot ontruimingsoefeningen en trainingen
  • Bundelen van kennis en ervaring
  • 750 trainingen per jaar
  • Nu ook gemakkelijke EHBO inzetten bij events in Noord-Holland
  • Flexibele inzet van brandwachten in heel Nederland

Meer informatie 

Frits weder was de eigenaar van BHV-Site. Hij en Irene Drenth kennen elkaar al meerdere jaren. Ze (h)erkennen dan ook elkaars bedrijven in de kwaliteit die gehanteerd wordt. Frits zal voorlopig werkzaam blijven binnen BeCare- BHV-site als contactpersoon en sparringpartner.

Ben je benieuwd wat BeCare voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website of stuur een e-mail naar [email protected].