Bijzonder cadeau nodig? Beschilder een tegeltje!

Foto: Afbeelding van Free Photos via Pixabay

Moederdag is net achter de rug, Vaderdag komt er nog aan en er zullen vast wel wat verjaardagen op de planning staan. Geef eens een origineel cadeau!

Door Sam Fish

Het is altijd weer even nadenken wat je iemand kunt geven. Daarom komt Tegelhandel Peeman in Sommelsdijk met een leuk idee. Haal in de winkel een gratis tegeltje op, versier deze op geheel eigen wijze en geef deze cadeau.

Heb jij echt een hele mooie tegel gemaakt? Dan maak je nog kans op een prijs ook!

Tegelactie

Tegelhandel Peeman heeft speciaal voor de kinderen tegels besteld. Deze kunnen zij, of hun ouders, helemaal gratis op komen halen. Het is de bedoeling dat ze geverfd worden in de mooiste kleuren, tekeningen, teksten of wat dan ook.

Lever hem terug in en de mooiste tegel wint een prijs. “Het idee is om alle kinderen die hebben meegedaan op de stoep voor de showroom te laten verzamelen. Dan kiezen we door het glas de winnaar uit, die krijgt een prijs,” legt de organisatie uit. “De kinderen mogen de tegel dan natuurlijk gewoon weer meenemen zodat ze hem cadeau kunnen doen.”

De tegeltjes kunnen ingeleverd worden tot en met 6 juni. Op deze dag wordt tevens de winnaar bekend gemaakt.

Cadeau

Ken jij iemand die wel een mooi opbeurend tegeltje kan gebruiken? Een goede vriend of vriendin of misschien als verjaardagscadeau? Een beterschapstegeltje of voor Vaderdag? Je kunt alle kanten op met deze leuke actie!