Meerdere pluimen verdiend op Goeree-Overflakkee

Foto: Pixabay

Meerdere mensen op Goeree-Overflakkee zijn in de prijzen gevallen. Zij hebben een pluim verdiend met het inleveren van oude batterijen.

Deze mensen deden mee aan de landelijke campagne ‘Lege batterijen? Lever ze in en win!’ van Stibat. Met hun deelname hebben de winnaars zichzelf en het milieu een dienst bewezen.

Winnaars

In totaal zijn er vier winnaars bekend gemaakt op Goeree-Overflakkee. Zij krijgen een pluim. Het gaat om de volgende mensen.

  • Mevrouw Jordaan uit Dirksland
  • Meneer Jongejan uit Dirksland
  • De familie Roozemond uit Stellendam
  • De familie van Dijk uit Middelharnis

Met de Pluim kiest de ontvanger zelf een cadeau uit de honderden bestedingsmogelijkheden. Deze bestaan uit belevenissen, producten en goede doelen. Hier kan de winnaar zelf van genieten, of met vrienden en familie. Naar een attractiepark of museum bijvoorbeeld. Een workshop volgen of een dagje naar de sauna. Er zijn Pluimen in verschillende prijsklassen. Winnaars krijgen een Pluim die bij besteding € 25,- waard is.

Tien lege batterijen

Door het inleveren van lege batterijen, maak je elke maand kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd Pluim cadeaubonnen van € 25,- per stuk. Ook worden er drie reischeques van € 400,- verdeeld. En de hoofdprijs is zelfs een reischeque met een waarde van 1000 euro!

Wil je ook kans maken? Doe dan tien lege batterijen in een zakje met je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Lever het zakje in bij één van de ruim 25.000 inleverpunten van Stibat. Deze zijn te vinden bij onder andere supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen. Elke maand is er een trekking onder de ingeleverde zakjes. Kijk voor meer informatie over de actie en de winnaars op www.legebatterijen.nl.

Een schonere planeet

Stibat zamelt zoveel mogelijk batterijen in voor recycling. Lege batterijen krijgen een nieuw leven. Ze worden bijvoorbeeld omgesmolten tot kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen de gevaarlijke stoffen in batterijen op deze manier niet in het milieu terecht. Zo werken we samen aan een schonere planeet.

Door lege batterijen in te leveren, lever jij daar ook een bijdrage aan. Geen lege batterijen in de afvalbak, maar inleveren bij inleverpunten van Stibat. Dat verdient een pluim.