Wooncorporaties trekken bij elkaar in

Foto: PR FidesWonen

De woningbouwverenigingen van Goeree-Overflakkee gaan samen verder onder één dak. Maar voordat dat gerealiseerd wordt, wordt er eerst wat geschoven.

Door Sam Fish

In een brief aan de huurders van de verenigingen laat FidesWonen weten dat ze wat gaan schuiven in de huisvesting. “Op maandag 2 september verhuizen de kantoren van de vier corporaties naar het kantoor van FidesWonen aan de Langeweg 10 in Middelharnis,” laten ze weten.

Verbouwing

Het kantoor van Woongoed GO in Middelharnis gaat tijdelijk dicht. Dat wordt de komende tijd verbouwd en vormt uiteindelijk het nieuwe centrale kantoor. Wanneer de samengevoegde verenigingen daar precies intrekken is bij ons niet bekend.

Openingstijden

De kantoren van Beter Wonen Goedereede en Ooltgensplaat blijven een aantal dagdelen in de week open. Dat is op maandag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur.

De openingstijden van de locatie aan de Langeweg is maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur. Let wel op, tussen 12.00 en 13.00 uur is het kantoor gesloten voor lunchpauze. Op vrijdag is het kantoor van FidesWonen geopend van 8.30 tot 12.00 uur.

Reacties