Schotejil in regionale competitie van start

22 okt , 9:22 Sport
zwemmen
pixabay
Op zaterdag 19 oktober is zwemclub De Schotejil uit Sommelsdijk ook aan de regionale competitie begonnen.
In Papendrecht zwommen ze in de Regio-A competitie. Hun competitie partners waren ACZ (Capelle a/d IJssel), Barracuda (Nieuwerkerk a/d IJssel), De Duck (Brielle), Poseidon’56 (Ridderkerk), De Geul (Papendrecht), ZZ&PC De Devel (Zwijndrecht) en ZVVS (Vlaardingen-Schiedam).
Tijdens deze wedstrijd waren er ereplaatsen te vieren voor Evy van Nimwegen (meisjes onder 13jr), die zowel de 100m wisselslag als de 50m schoolslag winnende afsloot. Famke Franzen, Nienke van Weenen en Stella Offerhaus (allen meisjes onder 15jr) eindigden op 100m rugslag zelfs als de resp. nummers 1-2-3. Later in de wedstrijd eindigden Famke Franzen en Nienke van Weenen bovendien nog resp. als de nummers 1-2 op de 200m vrij. Meyke van Nimwegen (meisjes onder 17jr) eindigde als 2e op 100m vlinderslag en als 3e op 100m vrij.
Bij de heren won Xander Vis de 100m wisselslag. De 4x50m wisselslag estafette (dames), met Lyke Buscop, Famke Franzen, Meyke van Nimwegen en Aisha Nobels, eindigde als tweede en de gemengde 4x50m vrij estafette onder 11jr, met Fiene Buth, Meike Sijtsma, Jules Boerema en Daniël Jongejan behaalde een derde plaats.
  • Wil je niets missen? Volg ons dan op Facebook!
  • Wil je adverteren op deze website? Bekijk dan hier de mogelijkheden.