Bas van der Waart Districtskampioen Judo!

21 okt , 9:19 Sport
bas van der waart
PR JudoClub Middelharnis
De talentvolle judoka Bas van der Waart van Judoclub Middelharnis (JCM) is in zijn leeftijd- en gewichtsklasse kampioen geworden binnen het district Zuid-Holland.
Bas heeft de juiste mentaliteit en traint al geruime tijd bij De Korte in Hoogvliet en ontwikkelt zich er erg goed. Hij werkt er ook keihard voor en wordt door zijn ouders door heel Nederland gereden om te kunnen strijden om het eremetaal. Nu mag Bas op 9 november naar het Nederlands Kampioenschap Judo om zich te meten met alle districtskampioenen. Bij De Korte wordt Bas hiervoor de komende weken voorbereid en bij JCM zijn ze enorm trots dat Bas het zo goed doet.
Wekelijks staat Bas op de judomat bij JCM en brengt hij zijn kennis en ervaring in. Zijn judoleraren bij JCM geven Bas ook de ruimte om zijn aangeleerde technieken voor te doen. De jonge judoka’s die met Bas trainen vinden het geweldig om van hem te kunnen leren.
Bij JCM zijn er in de rijke historie van de club al heel wat kampioenen afgeleverd. JCM verwacht dat Bas van der Waart de volgende zal zijn. En Bas zal niet de laatste zijn want onder Bas zijn leeftijd staan de volgende alweer te trappelen.
  • Wil je niets missen? Volg ons dan op Facebook!
  • Wil je adverteren op deze website? Bekijk dan hier de mogelijkheden.