Diverse examens bij ITACHI Dojo

12 jul , 15:26 Sport
examens itachi dojo
Op woensdag 3 juli was het examenavond voor de karateka’s van Itachi Dojo bij de trainingslocatie in Sommelsdijk.
Jeugd, junioren en volwassenen deden examen. Ruim veertig karateka’s namen deel aan het examen. De eerste groep waren de jeugdige karateka’s tot en met 12 jaar. Iedereen deed op zijn of haar eigen niveau examen. De een voor een extra slip, de ander voor een nieuwe band. En wat deden ze hun best! Uiteraard was iedereen best gespannen en dat was ook van de gezichtjes af te lezen.
Kihon, Kata, Kumite. Alles kwam aan bod. Sensei André en Senpai Marijn waren zeer tevreden over de groei die de karateka’s hebben doorgemaakt. En gelukkig is iedereen geslaagd! Dan komt daar natuurlijk het fotomoment waarop iedereen het certificaat kon showen.
Trots en blij gingen de jeugdige karateka’s naar huis.

Volwassenen

Aansluitend volgden de junioren en volwassenen. Na een pittige warming up kon er met het examen begonnen worden. Het examen werd afgenomen door Sensei André van Wezel. Als gast was Sensei Hans Smit aanwezig die met zijn kennis van de Kihon ook een deel van het examen voor zijn rekening nam.
En het was zwaar met hier en daar een traan maar vooral deed iedereen enorm z’n best. Ieder op hun eigen niveau waarbij kritisch gekeken werd door Sensei André. Allen werden gepusht om hun grenzen te verleggen. Een nieuwe Kyu graad krijg je niet cadeau, daar moet je hard voor werken! Maar vooral de weg er naartoe is belangrijk. En dat heeft iedereen laten zien!
Trots werden de certificaten in ontvangst genomen. Natuurlijk volgde het fotomoment met blije gezichten. Iedereen kan nu gaan genieten van een welverdiende vakantie.
  • Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook!
  • Wil je adverteren op deze website? Bekijk dan hier de mogelijkheden.