Tulpenwandeltocht door met andere organisatie

18 okt , 6:57 Sport
tulpenwandeltocht 2017 1
Sam Fish
Na elf jaar leek er een einde te komen aan een sportief en kleurrijk tijdperk. De organisatie van de Tulpenwandeltocht stopte ermee. Maar er is nu een nieuwe organisatie opgestaan.
“Met veel plezier mogen we aankondigen dat de Tulpenwandeltocht doorgaat”, schrijft de oude organisatie op hun website. “GO Sport Events heeft besloten de organisatie van ons over te nemen. Zij zetten het evenement door onder een nieuwe naam: GO Tulpentocht.”
Met de nieuwe organisatie komt er een nieuwe startlocatie. Dat wordt het terrein van De Vogel in Middelharnis. Wel blijft de opzet hetzelfde. Deelnemers kunnen nog altijd genieten van drie wandelafstanden en één fietsroute. En net als voorgaande jaren blijven de goede doelen ook onder de nieuwe organisatie een belangrijk onderdeel van het evenement.
Meer informatie over de nieuwe editie komt binnenkort op de website www.gotulpentocht.nl te staan. “We zijn ontzettend blij dat het evenement in goede handen verdergaat. We hopen jullie allemaal te zien bij de GO Tulpentocht”, aldus de vertrekkende organisatie.
  • Wil je niets missen? Volg ons dan op Facebook!
  • Wil je adverteren op deze website? Bekijk dan hier de mogelijkheden.