Turn2Win zet turnen op de kaart

Foto: PR Turn2Win

Afgelopen zaterdagen 24 maart, 7 april en 21 april werd in de Staver in Sommelsdijk een groot open turntoernooi georganiseerd door turnclub Turn2Win.

Na het succes van vorig jaar met 380 deelnemers waren er dit jaar maar liefst 820 turnsters die mee wilden doen met dit toernooi. De 43 clubs die meededen kwamen van heinde en ver naar Sommelsdijk en hadden duidelijk hard getraind met hun turnsters om te zorgen dat ze een zo hoog mogelijke score behaalden.

Turnsters Turn2Win
Ondanks het grote aantal tegenstanders wisten de turnsters van Turn2Win zich staande te houden in het turn geweld en weer veel eerste, tweede en derde plaatsen in de wacht te slepen, maar ook de kinderen die niet eerste, tweede, of derde werden gingen met een algemene medaille naar huis. Tijdens de wedstrijd werd door de organisatie elke keer weer benadrukt dat meedoen en het plezier in de wedstrijd belangrijker is dan het behalen van een prijs.

LEES OOK: Grutterswei Oude-Tonge bestaat 50 jaar!

Door de organisatie van het turntoernooi wordt met een goed gevoel terug gekeken op de afgelopen wedstrijddagen. Foto’s van het toernooi zijn te zien op de website van Turn2Win.

Reacties