Budokai Senshi in actie voor de Voedselbank

27 dec 2023, 8:47 Sport
03986e60 3436 47e1 a9f2 3840e0f6975e
De week voor kerst is vaak een week vol kerstvieringen en –borrels op school of werk. Maar Budokai Senshi pakte het anders aan.
De vereniging vond het een mooi moment om aan een ander te denken. Want veel gezinnen hebben helaas niet de mogelijkheid om een uitgebreid kerstdiner neer te zetten. En bij sommigen ontbreken ook alle lekkere hapjes met Oud en Nieuw. Daarom heeft Budokai Senshi al jaren de week van de Voedselbank.
In deze week zijn er diverse thematrainingen van verschillende gastinstructeurs. En er zijn ook nog leuke dingen te doen voor de kinderen. In ruil voor deelname vraagt de vereniging een donatie van één of meerdere producten voor de Voedselbank. Het is een initiatief dat door meer dan 150 leden werd gesteund.

Activiteiten

De week begon op maandag 18 december met een gezellige filmavond voor de jeugd. En die filmavond werd afgesloten met een flinke stoeipartij. En de volgende dag bracht Sensei Peter Vermaire de nodige technische aspecten in het Kyokushinkai Karate bij. Op woensdag was er wederom een mooie samenwerking tussen de boksploeg van de Flakkeese Ring en Budokai Senshi. Er werd ervaring in het boksen met elkaar gedeeld.
Op donderdag gaf Svenja Markus de leden de conditie en krachtervaringen bij wat haar onder meer de Europese titel opleverde. Dit deed zij in samenwerking met David Scharff van Crossfit Hoogvliet. En omdat Shihan Ron Seltenrijch helaas ziek was verzorgde Shihan Jacques en Senpai Joost op de vrijdagavond een Self-defence training en een pittige bokszaktraining.

Goed gelukt

“We kunnen terug kijken op een fijne week met leuke trainingen in een gezellige sfeer. Daarnaast hebben we wederom een bus vol met producten afgegeven bij de Voedselbank,” aldus de vereniging. De producten die zijn opgehaald zijn een extraatje die de ontvangers naast het standaardpakket krijgen.
“Dit is precies waar we het voor doen en we zijn enorm dankbaar voor alle support. We hebben nu tot en met 5 januari vakantie, maar ook in de vakantie gaan we door voor het goede doel. Zo zijn we op 1 januari te vinden bij de Nieuwjaarsduik voor Kika in Middelharnis. We verzorgen daar de warming-up.”

Doe mee

Heb je ook interesse in budo en vechtsport of Circuit en Kettlebell training? Dan ben je bij Budokai Senshi aan het juiste adres. Met een aanbod van Kyokushinkai Karate, Kickboksen, Boksen, Yawara Ju Jutsu, Kickbag, Circuittraining en Kettlebell training al vanaf de leeftijd van 2 jaar hebben ze voor ieder wat wils.
Daarnaast zijn ze één van de goedkoopste sportverenigingen. Zo hebben ze voor jeugd van 6 tot en met 14 jaar een jeugdabonnement voor 17,50 euro per maand waarvoor maar liefst zeven dagen in de week getraind kan worden. De eerste twee proeflessen zijn gratis! Voor contact kun je een e-mail sturen naar [email protected] of bel met 06 41 20 97 30.
img 7269