Continental aanwezig bij GO-Classic 2023

Foto:

Op zaterdag 9 september staat het eiland Goeree-Overflakkee weer in het teken van de jaarlijkse GO-Classic.

Dit wielrenevenement staat voor actie, snelheid en dynamiek. De organisatie van de GO-Classic is in handen van de stichting GO-Classic, onderdeel van de Rotaryclub Goeree-Overflakkee. Bandenmerk Continental is sponsor. Daarnaast rijdt een team van 28 enthousiaste Global Automotive collega’s mee met de sportieve bandenmerken Viking en Novex.

Continental is een vertrouwde naam op de GO-Classic. Het sportieve, gerenommeerde bandenmerk heeft erkenning verworven binnen de fietswereld én auto-industrie. Continental staat voor banden met uitstekende remprestaties en maximale veiligheid die puur rijplezier bieden. Niet alleen voor de fiets maar ook voor de auto biedt Continental met een breed assortiment de juiste band voor iedere situatie.

De tiende editie

In deze tiende editie neemt opnieuw een team van Viking-renners deel aan de GO-Classic. Deze betrokken groep fietsers zet zich jaarlijks in om bij te dragen aan diverse lokale en nationale doelen die door de GO-Classic worden ondersteund. Dit jaar zetten zij zich in voor een belevingsgerichte gang voor de bewoners van een woongroep met dementie en geheugenstoornissen van Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk.

Voor het tweede opeenvolgende jaar neemt ook Team Novex deel aan dit sportieve evenement. Novex is een Nederlands bandenmerk dat gericht is op de sportieve rijder. Het staat bekend om hoogwaardige kwaliteit en tegen een aantrekkelijke prijs. De enthousiaste groep Novex en Viking rijders bestaat uit Global Automotive collega ́s afkomstig uit de regio.

Cookieinstellingen