Jeugdtoernooien bij VV Flakkee weer groot succes

Foto: VV Flakkee

Op 29 mei en 16 en 17 juni was het tijd voor de dertiende editie van de Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooien bij VV Flakkee.

Dit zijn toernooien voor de jeugdafdeling van de club. Alle drie de dagen werden met supermooie weersomstandigheden gespeeld. Dat maakte het voor iedereen een extra plezierig uitje. Met familie en vrienden langs de kant werd het een prachtig evenement voor jong en oud.

De organisatie kijkt ook met trots terug op drie geslaagde dagen. Vele teams speelden hun wedstrijden. En dat is alleen maar mogelijk door de inzet van vrijwilligers.

Toernooidagen

De eerste toernooidag was maandag 29 mei, Tweede Pinksterdag. JO13, JO14 en JO15 speelden met hun teams het toernooi. Op vrijdagavond 16 juni was het aan de JO19 poule. En op zaterdag 17 juni ging het helemaal los voor de organisatie met in totaal negen poules. Maar liefst 45 teams deden daarin mee. “Een gezellige drukte op ons mooie sportcomplex,” aldus de organisatie.

De kinderen konden tussen de wedstrijden door op het springkussen en werden namens de sponsor getrakteerd op een ijsje. De meegereisde supporters genoten van hun teams in de zon langs de velden. De jongste voetballertjes kregen een medaille en vanaf de JO8 een vaantje als aandenken. Voor de winnaars van de poules stond er een prachtige beker te wachten. De JO17 en JO19 wonnen een bidonrek van Klaverblad Verzekeringen.

Jeugdtoernooien VV Flakkee Jeugdtoernooien VV Flakkee

Cookieinstellingen