DBGC verder met hoofdtrainer én technische staf

Foto: DBGC

Geen competities en geen publiek bij trainingen. Maar voetbalclub DBGC komt toch nog even met wat sportnieuws zo voor de kerst.

Hoofdtrainer Jordi Smit zal ook volgend seizoen trainer zijn van de hoofdmacht. Assistent-trainer Ad de Gans, keeperstrainer Jan van Asperen en verzorgster Marina van dongen blijven ook actief. Twee andere vertrouwde gezichten, Peter Vogelaar en Chris Nieuwland, zijn ook volgend jaar te zien. Zij vervullen dan opnieuw de rol van assistent-scheidsrechters.

Vertrouwen

Het enthousiasme, de goede samenwerking en de goede resultaten geven veel vertrouwen. DBGC zit met deze technische staf op de goede weg om een mooie rol te spelen in de tweede klasse. Het bestuur van de club is dan ook erg tevreden met de contractverlengingen. Ze kijken ernaar uit om na de winterstop zo snel mogelijk weer te kunnen genieten.

Vacature Teammanager

Er is overigens nog wel een vacature binnen de technische staf van DBGC. Er wordt per direct gezocht naar een Teammanager. Op de website van DBGC zie je precies wat er wordt verwacht van een Teammanager. Lijkt het jou wel wat? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of bel naar 06 22 98 20 95.

Cookieinstellingen