Turn2Move is klaar om weer te gaan beginnen!

Foto: Ellen van den Doel

Na maanden wachten is het eindelijk zover. Vanaf woensdag 19 mei mag de binnensport weer aan de slag. En dat is mooi nieuws voor Turn2Move in Sommelsdijk.

Het team traint in de sporthal van de Staver en staat te springen om weer te beginnen. “We zijn er helemaal klaar voor om de kinderen weer te ontvangen,” zegt een woordvoerder. “We hebben er heel veel zin in om weer met hen aan de slag te gaan. We hebben al heel wat leuke en leerzame turnlessen gepland staan.”

Belangrijke beweging

Door de maatregelen rondom het coronavirus hebben veel kinderen meer stilgezeten dan normaal. We hebben allemaal minder kunnen sporten. Maar juist voor opgroeiende kinderen is sport erg belangrijk. De motoriek is dan nog volop in ontwikkeling. Turnen is een sport die hier heel goed in ondersteunt. En daar hoef je echt geen toptalent voor te zijn. Bij Turn2Move sport iedereen op eigen niveau.

De docenten van Turn2Move zijn allemaal opgeleid om de kinderen op de juiste manier didactisch te begeleiden. Plezier staat hierbij voorop. Kinderen hebben alle ruimte om te leren en groeien. En niet alleen de kinderen leren, ook de begeleiders blijven in ontwikkeling.

Terug de sporthal in

De turnlessen mogen vanaf woensdag dus weer beginnen. En dat is dan ook meteen het moment dat Turn2Move alles weer oppakt. De Turn2Move groepen zijn ingedeeld op leeftijd, zo kan de inhoud van de les goed worden afgestemd. De lestijden van deze groepen zijn te vinden op de website van de club. turn2move.nl

Heb je nog nooit aan turnen gedaan, maar zou je het best eens willen proberen? Vraag dan een proefles aan. Zo kun je op een laagdrempelige manier eens kennismaken met de sport en het team. Hiervoor kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected].