Nieuwe Play2Sport lessen voor volwassenen

Foto: PR Play2Sport

Sporten is gezond, dat weten we allemaal. Maar soms blijkt dat in de praktijk nog best een uitdaging om ook echt te doen.

Beginnen is misschien wel de grootste stap om te zetten. Maar het volhouden is ook zeker af en toe lastig. De sleur komt erin of het blijkt toch niet helemaal jouw ding te zijn. Daar heeft Play2Sport iets op gevonden. Play2Sport organiseert gevarieerde sportlessen voor volwassenen.

Variatie

De sportlessen van Play2Sport zijn gevarieerd doordat elke les een ander thema heeft. Er is dus ook elke keer weer een nieuwe uitdaging. Plezier hebben en lekker bezig zijn staan hierbij voorop. Het sportniveau of de ervaring met het thema is niet belangrijk.

De lessen zijn geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. Er word afgewisseld tussen verschillende sporten. Daarmee lijkt het een beetje op de gymlessen van vroeger op school. Alleen nu krijg je er geen cijfer voor en is falen dus niet aan de orde. Denk bijvoorbeeld aan trefbal, trampoline springen, apenkooi, ringzwaaien, crossfit & conditie, basketbal, wandklimmen, handboogschieten en nog veel meer.

Vrijblijvend

Het voordeel van de lessen is dat ze vrijblijvend zijn. Er is geen abonnement dat je moet afsluiten en je kunt per week bepalen of je meedoet. Als mee wilt doen betaal je via de website van Play2Sport € 5,- voor die ene les.

Door die vrijblijvendheid is het ook ideaal om de lessen te combineren met eventuele andere sporten. Wil je op de hoogte blijven van de lessen en thema’s? Meld je dan aan op de website. Dan ontvang je een e-mail als er een nieuwe les op de planning staat.

Meedoen

Lijkt het jou wel wat om mee te doen met Play2Sport? Geen probleem, de eerste les was al op 9 september, dus je kunt zo aanhaken. De lessen vinden plaats in hal 3 van de Staver in Sommelsdijk en duren van 20.15 tot 21.15 uur.

Kijk op www.play2sport.nl voor meer informatie of stuur een e-mail naar [email protected]