Bellatrix geeft gratis online yogalessen in corona-tijd

Foto: Pixabay

Het zijn rare en misschien wel stressvolle tijden. Dan kan het fijn zijn om tot rust te kunnen komen met een lesje yoga. Maar ja, naar de sportschool gaan zit er voorlopig nog niet in. Maar er is een oplossing!

Door Sam Fish

Yoga kan voor veel mensen ontspannend werken. Zowel geestelijk en lichamelijk. En dat kan in deze corona-tijd best wel eens goed van pas komen. En om alvast één zorg weg te werken; nee, je hoeft er echt niet lenig voor te zijn.

Maar goed, yogalessen dus. Niet op locatie, want dat gaat niet door de maatregelen. Maar gewoon lekker in je eigen huis, tuin, keuken, badkamer, slaapkamer, waar dan ook. Daar hoef je je ook niet opgelaten te voelen als het niet lukt. En als je het leuk blijkt te vinden kun je gewoon alvast een basis opbouwen voor als we weer naar de sportschool mogen!

Wij zien alleen maar voordelen!

Gratis online lessen

Bellatrix van Yogastudio Ouddorp ziet die voordelen ook. Zij geeft daarom twee gratis livestream lessen per week op de Facebookpagina van de Yogastudio. “Ik wil op deze manier iets positiefs doen voor de mensen die thuis zitten,” laat ze weten. “Ook hier ligt alles stil en op deze manier kan ik mensen misschien toch een beetje inspireren.”

De gratis lessen zijn elke maandagochtend om 10.00 uur en op woensdagavond om 20.00 uur. Zo is er dus een les voor zowel de ochtendmensen als de totale niet-ochtendmensen. Voor ieder wat wils dus en je kunt zelfs beide lessen gewoon mee doen als je wilt.

Gratis te volgen dus via de Facebookpagina van Yogastudio Ouddorp. Komt het een keertje niet uit? Geen paniek, de lessen blijven op de tijdlijn van de pagina staan, dus je zou ook op een later moment mee kunnen doen.