UPDATE: Politie zoekt weggelopen man uit Goedereede

Foto: PR Politie Nederland

Via GO-alert doet de politie Goeree-Overflakkee een oproep. Ze zijn dringend op zoek naar een 19-jarige man uit Goedereede.

Door Sam Fish

Om 15.19 uur heeft de politie laten weten dat de persoon is terug gevonden. We hebben daarom het artikel aangepast. We hebben de naam en de foto van de jongen verwijderd.

De oproep luidt als volgt.

“In gespannen toestand weggelopen via Melkdijkje Goedereede: jongeman, 19 jaar, 2 meter, slank, verzorgd donkere wenkbrauwen. Geen telefoon en/of portemonnee bij zich.”

De man is op vrijdag 15 mei rond 12.15 uur per fiets vertrokken. Het is echter niet bekend welke kleding hij draagt. De politie zegt dat het belangrijk is dat hij wordt gevonden. Hij is in gespannen toestand vertrokken en zijn ouders zijn ongerust. De politie heeft inmiddels een foto gedeeld. Deze is te vinden onderaan dit bericht.

Correctie 14.09 uur

De politie meldt dat hij rond 12.15 uur is vertrokken op een klassieke fiets en niet te voet, zoals eerder werd gemeld. Het bericht is aangepast.

Melding

Heb jij deze man zien lopen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of stuur een privébericht naar GO-alert. Dit kan via de Facebookpagina of via het telefoonnummer 06-15 88 27 56.