Getuigenoproep poging tot mishandeling Oude-Tonge

Foto: Sam Fish

Een dringende getuigenoproep van een familie uit Oude-Tonge. Een meisje van 9 werd daar woensdagmiddag bijna mishandeld.

Door Sam Fish

Als een vrouw uit Nieuwe-Tonge er niet was geweest was het raak geweest. De familie van het 9-jarige meisje wil daarom in contact komen met de vrouw. Zowel om te bedanken als om erachter te komen wat ze heeft gezien. Het kan helpen bij het afleggen van een verklaring bij de politie.

Update 09.42 uur

De vrouw heeft zich gemeld en is dus gevonden. We danken iedereen voor het delen van het bericht. Mocht er nog iemand zijn die iets heeft gezien of gehoord, laat het gerust weten!

Oproep

Het gebeurde allemaal tussen 17.30 en 17.50 uur in Oude-Tonge. Om precies te zijn ter hoogte van de Arendstraat/Dabbestraat, in de richting van de Bruna. De getuigen heeft even contact gehad met het meisje en is er daarna vandoor gegaan op haar wit met zwarte scooter.

De vrouw heeft blond/wit kort haar, haar leeftijd is onbekend. Bekend is wel dat ze woonachtig is in Nieuwe-Tonge. De familie van het slachtoffer zou graag in contact komen met deze mevrouw. Ze kunnen haar hulp goed gebruiken.

Contact

Als deze vrouw zich wil melden dan kan dat via de beheerders van GO-alert. Zij zullen haar de contact gegevens geven van de mensen die haar zoeken. Ook kan er een berichtje gestuurd worden naar de beheerders van deze website. Dat kan via een priv├ębericht op onze Facebookpagina, maar ook via een e-mail naar [email protected]. De beheerders van deze site hebben direct contact met de beheerders van GO-alert.

Als andere mensen iets gezien hebben mogen ze ook contact opnemen met boven genoemden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden