Wat deed Joachim Stein in zijn laatste week?

Foto: Politie.nl

De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen geven over de laatste week van Joachim Stein. Zijn lichaam werd zaterdagochtend 29 september aangetroffen op het strand De Kwade Hoek in Goedereede.

Het lichaam werd gevonden door wandelaars die meteen de politie belden. Er werd een onderzoek ingesteld en sectie verricht op het lichaam. Tot zover blijkt er uit het onderzoek dat het niet gaat om een misdrijf. Toch wil de politie meer weten over wat Joachim de laatste week van zijn leven heeft gedaan, waar hij verbleef, hoe hij reisde en wie of wat hij heeft bezocht.

Joachim Stein
Joachim Stein is een 48-jarige Duits sprekende man die op 21 september vanuit Duitsland naar Nederland is gereisd. Hij verbleef vaker op Goeree-Overflakkee in de omgeving van Ouddorp. Hij heeft een blanke huidskleur, is 1.86 lang en weegt ongeveer 70 kilo. Hij heeft kort bruin stekelig haar en droeg op de dag dat hij werd gevonden een grijze trui met capuchon met daarop in bordeauxrode letters ‘Amsterdam’. Ook droeg hij een grijze spijkerbroek en blauw met witte en groene Asics sportschoenen.
Verder had hij waarschijnlijk een rugzak bij zich en droeg hij een bril.

Tips?
De politie wil graag in contact komen met getuigen die meer kunnen vertellen over waar hij verbleef, wat hij heeft gedaan en of hij met anderen was. Heeft u informatie neemt u dan contact op met 0900-8844. Of vul het tip-formulier in op de website van de politie.

Reacties