RGO bestaat 100 jaar!

Foto: Alex Spelt

In september 2017 bestaat de RGO in Middelharnis 100 jaar!

Komend schooljaar staat in het teken van dit jubileum. Het startschot wordt gegeven op zaterdag 1 oktober met een fancy fair/rommelmarkt, waar van alles te beleven zal zijn: een kunstmarkt, verkoop van boeken en spellen, oude waardevolle schoolmaterialen en er zijn muzikale optredens, hapjes (er worden taarten en cupcakes verkocht) en drankjes. In de loop van het jaar worden er avonden georganiseerd die in het teken staan van ‘RGO 100’.

Zo zal er een extra Quiznight zijn met als thema ‘De eeuw van de RGO’. Daarnaast worden er lezingen, presentaties en optredens georganiseerd. Het hoogtepunt van het jubileum zal zijn in de eerste week van september 2017. Voor de leerlingen zijn dat dagen met allerlei speciale activiteiten en festiviteiten. Het jubileumjaar wordt afgesloten met een grote reünie op zaterdag 9 september 2017.

LEES OOK: Leerlingen RGO op uitwisselingsproject met Denemarken

Fancy fair 
De eerste activiteit in het kader van dit jubileumjaar, een fancy fair mét o.a. een boeken- en kunstmarkt is al snel, op zaterdag 1 oktober a.s. De jubileumcommissie wil op die dag graag een kraam inrichten met kunst, curiosa en kitsch. Denkt u aan dat oude schilderijtje dat u nog steeds op zolder bewaarde, die foto in dat kitscherige lijstje, een beeldje dat ooit ergens in een huiskamer stond, spellen waar u niets meer mee doet, of kunstvoorwerpen die u wel zou willen doneren. Met onder meer de opbrengst van deze markt hoopt de jubileuemcommissie van de RGO een jaar lang veel leuke jubileumactiviteiten te kunnen organiseren.

Reacties, vragen, spullen?
Heeft u spullen die u zou willen aanleveren t.b.v. deze fancy fair/rommelmarkt op 1 oktober of heeft u vragen over dit jubileum, dan kunt u een e-mail sturen aan: [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen