Super circus in Stad

Foto: Sam Fish

Het veld van voetbalclub SNS in Stad aan het Haringvliet stond donderdagmiddag 28 mei vol met kinderen, hun ouders, grootouders en vrienden. Het was namelijk tijd voor circus!

En niet zomaar een circus. De acts werden namelijk opgevoerd door de kinderen uit het dorp. Beide basisscholen, CBS Albert Schweitzer en OBS de Molenvliet deden mee, maar ook de kinderen uit het dorp die ergens anders naar school gaan mochten meedoen met het spektakel.

Lees ook: Richard Groenendijk over zijn nieuwe tv show!

Het circus bestond uit ongeveer 72 kinderen die onder begeleiding van Circus Tadaa acts opvoerden als acrobatiek, trapeze stunts, koordansen, goochelen, jongleren, fietsen op een één wieler en acteren. Daarnaast waren er olifanten die kunstjes deden en er liepen kinderen op grote houten ballen. De hele voorstelling werd aan elkaar gepraat door circusdirecteur Sem de Bruin.

Het begon met bewolking, maar het zonnetje brak al snel door waardoor de sfeer alleen maar beter werd. Aan het einde klonk er een groot applaus en werd iedereen bedankt. “Wie weet tot volgend jaar”.

Lees ook: Fietsbrug doet het weer?

Reacties

Cookieinstellingen